Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde kageplade. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kageplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Kageplade Str. 8 – til vanillekranse

Første anbefaling på listen er fra mærket Westmark.

Det bedste tilbud på “Westmark Kageplade Str. 8 – til vanillekranse” vi har fundet er hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 89,-

Forhandlerens beskrivelse:
Lille og enkelt tilbehør til vanillekranse, der kan bringe julestemning i de fleste hjem. Denne Kenwood kageplade fra Westmark passer til langt de fleste Kenwood kødhakkere (AT950, AT950A, AT950B og AX950 – kenwood chef, major og kmix).
Kun fantasien sætt…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Funktion Kødhakker inkl. Kageplade

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Funktion Kødhakker inkl. Kageplade til kun 275,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Hak dit eget kød med denne retro kødhakker fra Funktion.
Kødet hakkes ved hjælp af håndsving.
Kødhakkeren kan spændes til bordet, hvilket gør den nemmere at håndtere. Maskinen er størrelse 8 og er derfor perfekt egnet til de opgaver, som kræver en kødkv…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Kageplade sølv/guld rund, 20cm

Næste anbefaling er “Kageplade sølv/guld rund, 20cm”.

Dagens bedste tilbud på “Kageplade sølv/guld rund, 20cm” har vi fundet hos Kageoplevelser.dk hvor prisen lige nu er 5,94 kr.

Se hos Kageoplevelser.dk ❯❯

4: Kageplade / kagepap sølv/guld rund, Ø26cm

  • Dagens pris: 8,31 kr.
  • Fundet hos Kageoplevelser.dk
  • Farver: Guld, Sølv
  • Størrelse: ø26cm

Sidste produkt på vores liste er Kageplade / kagepap sølv/guld rund, Ø26cm som vi har fundet til 8,31 hos Kageoplevelser.dk.

Se hos Kageoplevelser.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kageplade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kageplade:

Dyreste Kageplade på listen er Funktion Kødhakker inkl. Kageplade fra KitchenOne.dk med en pris på 275.00. Billigste udvalgte Kageplade er Kageplade sølv/guld rund, 20cm som du kan købe for 5.94 hos Kageoplevelser.dk. Forskellen på de to priser er 269.06 kr.
Ovenstående Kageplade data og priser er hentet fra 3 butikker (KitchenOne.dk, Kageoplevelser.dk, Bagetid.dk). Alle Kageplade tilbud er opdateret i dag 29-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kageplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Kageplade blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kageplade: