Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde bagemåtte. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle bagemåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Silikone bagemåtte – pyramid non-stick

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos DinGadget.dk.

Her kan “Silikone bagemåtte – pyramid non-stick” fås til 69,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Så skal der laves mad – fantastisk bagemåtte! Nu kan du skifte dit bagepapir ud med denne genanvendelige bagmåtte der er perfekt når der skal tilberedes mad varmes brød eller bages lækre småkager.
Måtten er fremstillet af silikone og er perfekt til alt d…

Se hos DinGadget.dk ❯❯

2: Silikomart Bagemåtte i glasfiber/silikone

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Silikomart Bagemåtte i glasfiber/silikone til kun 170,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bagemåtte af glasfiberforstærket silikone fra Silikomart.
En erstatning for bagepapir, der forbliver holdbar og stabil. Intet sidder fast og bagemåtten kan også tåle at komme i fryseren samt ovnen.
Overfladen er glat og perfekt til at bage med, da dejen i…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Lékué Professionel bagemåtte

Næste anbefaling er “Lékué Professionel bagemåtte”.

Dagens bedste tilbud på “Lékué Professionel bagemåtte” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 122,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lékué bagemåtte i høj kvalitet fremstillet af en kombination af fiberglas og silikone med antiklæbeeffekt.
Antiklæbeeffekten gør kagerne nemme at løsne fra måtten, og fiberglasset giver en exceptionel god varmefordeling så dine kager bliver bagt lige mege…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Lékué Macaron bagemåtte

Produkt nummer 4 på vores “bagemåtte-liste” er Lékué Macaron bagemåtte som du lige nu kan købe for 138,- hos KitchenOne.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Macaron bagemåtte fra Lékué i premium silikone med antiklæbeeffekt, der sikrer at dine macaroner er nemme at få af måtten – uden risiko for at de går i stykker.
Måtten har plads til 48 halve macaroner. Bagemåtten er fremstillet med fremhævede ringe, d…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

5: OXO Bagemåtte silikone non-stick

Sidste produkt på vores liste er OXO Bagemåtte silikone non-stick som vi har fundet til 163,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne bagemåtte fra OXO er fremstillet i stærk non-stik silikone, silikonen er forstærket med en fibertråd, som giver en ekstra styrke og holdbarhed.
Bagemåtten er bl.a.
rigtig god som en erstatning til bagepair, og non-stick belægningen gør den velegnet…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste bagemåtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse bagemåtte:

Dyreste Bagemåtte på listen er Silikone bagemåtte XL – Bolchemåtte 80 x 60 cm. – Hurtig levering fra Gourmetshoppen.com med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Bagemåtte er Silikone bagemåtte – pyramid non-stick som du kan købe for 69.00 hos DinGadget.dk. Forskellen på de to priser er 280 kr. – de 5 Bagemåtte vi har fundet koster i gennemsnit 1024.65 kr.
Ovenstående Bagemåtte data og priser er hentet fra 15 butikker (DinGadget.dk, KitchenOne.dk, Proshop.dk, Barlife.dk, Dealshoppen, Gourmetshoppen.com, Coop.dk, WiStore, Kai Berntsen ApS, HvidevareShoppen.dk, Bagetid.dk, Gucca.dk, Coolshop.dk, Manillo.dk, Emmalys). Alle Bagemåtte tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bagemåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Bagemåtte blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bagemåtte: