Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Wilton bageplade. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilton bageplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kingsize muffin bageplade fra Wilton

  • Mærke: Wilton

Sidste produkt på vores liste er Kingsize muffin bageplade fra Wilton som vi har fundet til 105,- hos Happyhoola.

Forhandlerens beskrivelse:
Super bageform (non-stick) til muffins, minibrød, kuvertbrød.Bageformen er til 6 kingsize muffins, dvs bemærk de er meget store!!Selve bagepladen måler ca. 34, 5 x 21, 5 cm.En kingsize muffin er ca. 6 cm i bunden (Bredden i toppen er ca. 9 cm) og ca 8 cm…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Wilton Bageplade på listen er Kingsize muffin bageplade fra Wilton fra Happyhoola med en pris på 105.00. Billigste udvalgte Bageplade er Kingsize muffin bageplade fra Wilton som du kan købe for 105.00 hos Happyhoola. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Wilton Bageplade data og priser er hentet fra 1 butikker (Happyhoola). Alle Wilton Bageplade tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageplade blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageplade: