Bedste Wilton Bageplade: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Fondant.dk » Alle guides » Bageplade » Wilton Bageplade

Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Wilton bageplade. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilton bageplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Kingsize muffin bageplade fra Wilton

1: Kingsize muffin bageplade fra Wilton

Bedste pris: 105.00 hos Happyhoola

Super bageform (non-stick) til muffins, minibrød, kuvertbrød.Bageformen er til 6 kingsize muffins, dvs bemærk de er meget store!!Selve bagepladen måler ca. 34, 5 x 21, 5 cm.En kingsize muffin er ca. 6 cm i bunden (Bredden i toppen er ca. 9 cm) og ca 8 cm… læs mere hos Happyhoola >>

Dyreste Wilton Bageplade på listen er Kingsize muffin bageplade fra Wilton fra Happyhoola med en pris på 105.00. Billigste udvalgte Bageplade er Kingsize muffin bageplade fra Wilton som du kan købe for 105.00 hos Happyhoola. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Wilton Bageplade vi har fundet koster i gennemsnit 105 kr.
Ovenstående Wilton Bageplade data og priser er hentet fra 1 butikker (Happyhoola). Alle Wilton Bageplade tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageplade blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageplade:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fondant.dk

Mere med Wilton:

Er du vild med Wilton, men Bageplade var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilton: