Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Städter bageplade. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Städter bageplade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Städter Muffins Bageplade

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Städter Muffins Bageplade” fås til 189,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Bageplade med 12 muffinsforme af en god kvalitet med en non-stick behandling, som bevirker, at formen holder længe.
Formen kan også bruges sammen med papirforme….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Städter Bageplade Perforeret og Justerbar

Sidste produkt på vores liste er Städter Bageplade Perforeret og Justerbar som vi har fundet til 230,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Bageplade der er justerbar med non-stick overflade og perforering for det bedste bageresultat.
Takket være perforeringen kan luften strømme frit i ovnen, hvilket forårsager en jævnere temperatur i ovnen og dermed et bedre bageresultat.
Det er ikke uden gr…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Städter Bageplade på listen er Städter Bageplade Perforeret og Justerbar fra KitchenOne.dk med en pris på 230.00. Billigste udvalgte Bageplade er Städter Muffins Bageplade som du kan købe for 189.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 41 kr.
Ovenstående Städter Bageplade data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Städter Bageplade tilbud er opdateret i dag 29-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bageplade guides:

Fandt du ikke det rigtige Bageplade blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bageplade: