Bedste Marvel Kagelys: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Fondant.dk » Alle guides » Kagelys » Marvel Kagelys

Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Marvel kagelys. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Marvel kagelys tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Kagelys Spiderman 9 cm 8 stk

1: Kagelys Spiderman 9 cm 8 stk

Bedste pris: 24.95 hos Bagetid.dk

Spiderman fødselsdagslys til lagkagen. Er den lille derhjemme helt vild med Spiderman og ønsker derfor en fødselsdagen med Spiderman tema? Pynt kagen med disse søde fødselsdagslys med Spiderman motiver på.  I pakken er der 8 stk. lys med Spiderman m… læs mere hos Bagetid.dk >>

Dyreste Marvel Kagelys på listen er Spiderman kagelys 7 cm fra Bagetid.dk med en pris på 34.95. Billigste udvalgte Kagelys er Kagelys Spiderman 9 cm 8 stk som du kan købe for 24.95 hos Bagetid.dk. Forskellen på de to priser er 10 kr. – de 2 Marvel Kagelys vi har fundet koster i gennemsnit 29.95 kr.
Ovenstående Marvel Kagelys data og priser er hentet fra 2 butikker (Bagetid.dk, Babadut.dk). Alle Marvel Kagelys tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kagelys guides:

Fandt du ikke det rigtige Kagelys blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kagelys:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fondant.dk