Bedste Gurli Gris Kagelys: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Fondant.dk » Alle guides » Kagelys » Gurli Gris Kagelys

Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Gurli Gris kagelys. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Gurli Gris kagelys tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Gurli Gris kagelys - 4 stk.

3: Gurli Gris kagelys – 4 stk.

Bedste pris: 59.00 hos Purpleandpink.dk

De sødeste GURLI GRIS kagelys til den perfekte Gurli Gris fødselsdag! Kom de søde motiver – balloner, Gurli Gris og Regnbue – på fødselsdagskagen eller brug de mindre lys til at pynte muffins eller festens yderligere lækkerier!  Der er 4 søde… læs mere hos Purpleandpink.dk >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 21. maj:

Dyreste Gurli Gris Kagelys på listen er Gurli Gris kagelys – 4 stk. fra Purpleandpink.dk med en pris på 59.00. Billigste udvalgte Kagelys er 2D Kagelys Gurli Gris 1 stk 7,5 cm som du kan købe for 34.95 hos Bagetid.dk. Forskellen på de to priser er 24.05 kr. – de 3 Gurli Gris Kagelys vi har fundet koster i gennemsnit 45.32 kr.
Ovenstående Gurli Gris Kagelys data og priser er hentet fra 2 butikker (Bagetid.dk, Purpleandpink.dk). Alle Gurli Gris Kagelys tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kagelys guides:

Fandt du ikke det rigtige Kagelys blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kagelys:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fondant.dk

Mere med Gurli Gris:

Der er mange fede ting med Gurli Gris, så skulle det ikke være et Kagelys denne gang, så kig på nogle af de andre fede ting du kan få med Gurli Gris: