Find Fondant blandt 96+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående fondanter er senest opdateret i dag (24/07 - 2024) kl. 09:05

Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde fondanter. Vi har udvalgt 96 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det fondant tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 96 forskellige fondanter fra 10 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Nuxe Sun Melting Cream High Protection SPF50

Nuxe Sun Melting Cream High Protection SPF50

220 kr.

133 kr.

Billede af PIECES dame hue PCHEXO - Chocolate Fondant

PIECES dame hue PCHEXO - Chocolate Fondant

99,95 kr.

79,96 kr.

Billede af Lékué Molten Lava form til fondant

Lékué Molten Lava form til fondant

219 kr.

179 kr.

Billede af Fondant Låg Hvid, FunCakes - BEDST FØR 04/24

Fondant Låg Hvid, FunCakes - BEDST FØR 04/24

74,95 kr.

49,95 kr.

Billede af Rapid Hæftetang  Retro S51 15 ark Fondant Blue

Rapid Hæftetang Retro S51 15 ark Fondant Blue

179,69 kr.

114 kr.

Billede af Udrullet fondant Hot Pink 430 g

Billede af Essie Fondant Of You 13 ml

Billede af Fondant Sweet Pink 250 g

Billede af Udrullet fondant Bright White 430 g

Billede af Fondant Natural Beige 250 g

Billede af Floral Fantasy, fondant imprint mat

Billede af Fondant Tropical Orange 250 g

Billede af Wilton I Taught Myself® Fondant Kager

Billede af Fondant Fire Red 250 g

Billede af Fondant Pulver 500g

Billede af Fondant Raven Black 1 kg

Billede af FunCakes Special Edition Flavoured - Lakrids Fondant, 250g

Billede af Fondant Raven Black 250 g

Billede af Feminine Buckle Ballerina S2669 - Chocolate Fondant - GANNI - Brun 38

Billede af Udrullet fondant Spring Green 430 g

Du kigger lige nu på 96 fondanter fra 10 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Birkenstock Dr. Irena Eris Dr. Oetker Essie FunCakes Lékué Nuxe PME Städter Wilton

5 grunde til at du bliver glad for at bruge fondant når du laver søde sager i køkkenet

Er du glad for bagværk eller er du en kreativ sjæl? Der er mange årsager til at du vil blive glad for at bruge fondant når du laver søde sager i Køkkenet. Nogle af disse årsager vil du blive klogere på i denne artikel og hvem ved? måske det vil sætte gang i din fantasi. Uanset hvad så vil du helt sikkert kunne tage dine kager eller andet bagværk til næste stadie og du vil helt sikkert blive glad for at bruge fondant når du laver søde sager i køkkenet.

Fondant bruges af professionelle konditorer og er ganske nemt og billigt at lave

Den første og nok største fordel ved fondant er at det er relativt billigt og ekstremt nemt at lave. Du kan sagtens købe færdiglavet fondant og det koster heller ikke det hvide ud af øjnene. Fordelen ved at lave det selv er at du kan få den konsistens og smag ud af det som du ønsker. Fondant laves ved at du smelter nogle skumfiduser for eksempel i mikroovnen og tilsætter flormelis og smagløs olie. Du kan med fordel tilføje farve og smag efter ønsker.

Fondant er en hård masse at arbejde med og du kan bruge den til mange ting. Fondanten skal bare rulles ud med flormelis og så har du et redskab eller materiale om man vil til at skabe de smukkeste og mest fantastiske kager eller andet bagværk, til næste familiekomsammen, fødselsdag eller andet. Fondant er også det som kan bruges når du bestiller en kage til eventuelt bryllup eller barnedåb.

Fondant har mange fordele og formål - du vil helt sikkert ikke fortryde at begive dig ud i at lave og arbejde med fondant

Fondant har mange formål, men bruges mest af alt til pynt. Du kan rulle et stykke, som er stor nok ud og få dækket en hel kage med et ensartet lag. Dette vil give et mere rent og professionelt udtryk og du vil med sådan en base kunne skabe smukke kager og bagværk. Du kan også med fondant bruge udstikkere i mange forskellige former og størrelser og på den måde skabe flot dekoreret kager og andet bagværk. Det er relativt nemt at arbejde med og har du også udstikker, jamen så er du godt på vej.

Du kan også vælge selv at stå og forme og skære ud, på den måde kan du skabe unikke og personlige dekorationer. Udover at det er er et materiale som er nemt at lave og arbejde med, så smager det også godt og så holder det utroligt længe. Det er en masse, som er fyldt med sukker og derfor holder det også relativt længe. Har du noget i overskud, så kan du derfor altid gemme det til næste gang du skal lave dekorationer til kager og andet bagværk.

Du kan både opbevare fondant i køleskabet og i fryseren og du har derfor mange muligheder senere hen, hvis du vælger at begive dig ud i at lave dekorationer med fondant allerede nu. Du får altså et materiale som er billigt og nemt at lave, det er nemt at arbejde med, det holder længe og du får fantastiske dekorationer ud af det, alle de fordele og mange flere til er de fordele som du får, hvis du vælger at arbejde med fondant.

Annonce: Svært ved at finde på ideer til fødselsdagen?

Så besøg GenialeGaver.dk og få masser af inspiration til den helt rigtige gaveide!

Tre gode grunde til at bestille din fondant online i stedet for i butik

Du får levering til hjemmet

Når du køber din fondant online får du øget fleksibilitet og minimal indsats. Enten bliver pakken sendt hele vejen hjem til din hoveddør, og så skal du bare tage imod den når den kommer. Hvis den ikke bliver leveret til døren har de fleste webshops i dag gratis levering til pakkeshop. Her bliver fondanten så sendt til en pakkehop, og så kan du hente den lige når det passer dig. Det bliver ikke meget nemmere end det.

Skal ikke stå tæt

Der er ingen tvivl om at sygdomme spreder sig fra menneske til menneske. Du kan sørge for at passe på dig selv så godt du nu kan - du kan spritte dine hænder, lade være med at pille dig ved munden og næsten, og du kan endda gå med mundbind. Men det hjælper ikke meget hvis du står som sild i en tønde med 100 andre shoppere fordi I alle sammen lige skulle ned og have det gode tilbud på en billig fondant.

Den situationen undgår du ved at købe på nettet.

Når du har tid kan du bestille en fondant online

Står du nede i butikken med kort tid til at vælge den rigtige fondant er det svært at træffe en god beslutning. Du kunne måske godt lige bruge 5 minutter mere på at tænke og undersøge. Men du skal også have tid til at stå i kø, og daginstitutionen skal du også forbi inden den lukker.

Men hvis du køber online har du alt den tid du skal bruge til at træffe din beslutning. For du kan kigge på det hjemmefra når du har 10 minutter, og behøver ikke presse det ind i hverdagens travlhed.

Vi håber du kunne lide fondant.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side tallerkener.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på fondant.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 3.379 produkter fra mere end 138 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 6.101 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:05:48.

43
Produkttyper
3.379
Produkter
138
Forhandlere
6.101
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.