Bedste Wilton Fondant: Se top 4 (opdateret maj 2022)

Fondant.dk » Alle guides » Fondant » Wilton Fondant

Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Wilton fondant. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Wilton fondant tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste Wilton Fondant på listen er Wilton Fondant/Gum Paste Lettering Molds, set of 4 fra Kageoplevelser.dk med en pris på 261.25. Billigste udvalgte Fondant er Wilton Nature Fondant & Gum Paste Mold som du kan købe for 94.05 hos Kageoplevelser.dk. Forskellen på de to priser er 167.2 kr. – de 4 Wilton Fondant vi har fundet koster i gennemsnit 135.85 kr.
Ovenstående Wilton Fondant data og priser er hentet fra 1 butikker (Kageoplevelser.dk). Alle Wilton Fondant tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fondant guides:

Fandt du ikke det rigtige Fondant blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fondant:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fondant.dk

Mere med Wilton:

Er du vild med Wilton, men Fondant var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Wilton: