Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Sistema kager. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Sistema kager tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sistema Boks til f.eks. kager – 3,5 l.

  • Mærke: Sistema

Sidste produkt på vores liste er Sistema Boks til f.eks. kager – 3,5 l. som vi har fundet til 69,95 hos Babadut.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Madboks til køleskabet eller til f.eks.
kager i skabet.Kan indeholde 3,5 l.Længde: 262 mm.Bredde: 237 mm.Dybde: 85 mm.Er med easy luksystem og der er gummipakning, så den lukker tæt. – Er uden BPA, phtalater og bly.
– Kan komme i opvaskemaskinen, fryse…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Sistema Kager på listen er Sistema Boks til f.eks. kager – 3,5 l. fra Babadut.dk med en pris på 69.95. Billigste udvalgte Kager er Sistema Boks til f.eks. kager – 3,5 l. som du kan købe for 69.95 hos Babadut.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Sistema Kager data og priser er hentet fra 1 butikker (Babadut.dk). Alle Sistema Kager tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kager guides:

Fandt du ikke det rigtige Kager blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kager: