Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Meri Meri kager. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Meri Meri kager tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Meri Meri påske toppers til kager

  • Mærke: Meri Meri

Sidste produkt på vores liste er Meri Meri påske toppers til kager som vi har fundet til 111,97 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Forvandl en helt almindelig kage til en helt fantastisk kage med disse kage-dekorationer fra Meri Meri.
Pakken indeholder 5 dekorationer: 4 smukke blomster og 1 kanin med lille pompom som hale. Alle dekorationerne er fremstillet af øko-venligt papir på fo…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Meri Meri Kager på listen er Meri Meri påske toppers til kager fra Børnenes Kartel med en pris på 111.97. Billigste udvalgte Kager er Meri Meri påske toppers til kager som du kan købe for 111.97 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Meri Meri Kager data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle Meri Meri Kager tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kager guides:

Fandt du ikke det rigtige Kager blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kager: