Bedste Maileg Kage: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Fondant.dk » Alle guides » Kage » Maileg Kage

Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Maileg kage. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Maileg kage tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Maileg Te og kage sæt

1: Maileg Te og kage sæt

Bedste pris: 179.00 hos Loukrudt

Fin lille blomstret æske fra Maileg med fint tesæt til dukkehusleg. Med dette sæt kan de små mus og kaniner holde teselskab med maner.Se hele vores udvalg af Maileg her.Værd at vide:Fremstillet i metal og polyresin.Mål: 7 x 11 x 4cm Anbefalet fra 3år+… læs mere hos Loukrudt >>

Dyreste Maileg Kage på listen er Maileg Te og kage sæt fra Loukrudt med en pris på 179.00. Billigste udvalgte Kage er Maileg Te og kage sæt som du kan købe for 179.00 hos Loukrudt. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Maileg Kage vi har fundet koster i gennemsnit 179 kr.
Ovenstående Maileg Kage data og priser er hentet fra 3 butikker (Loukrudt, Mostersskur.dk, Parcellet). Alle Maileg Kage tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kage guides:

Fandt du ikke det rigtige Kage blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kage:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fondant.dk

Mere med Maileg:

Er du vild med Maileg, men Kage var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Maileg: