Bedste FunCakes Fondant: Se top 6 (opdateret maj 2022)

Fondant.dk » Alle guides » Fondant » FunCakes Fondant

Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde FunCakes fondant. Vi har udvalgt de 6 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 6 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle FunCakes fondant tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Dyreste FunCakes Fondant på listen er FunCakes hvid fondant 12,5 kg 5 x 2,5 kg fra Bagetid.dk med en pris på 899.00. Billigste udvalgte Fondant er FunCakes Fondant Spring Green -250 gr- som du kan købe for 24.70 hos Kageoplevelser.dk. Forskellen på de to priser er 874.3 kr. – de 6 FunCakes Fondant vi har fundet koster i gennemsnit 290.59 kr.
Ovenstående FunCakes Fondant data og priser er hentet fra 2 butikker (Bagetid.dk, Kageoplevelser.dk). Alle FunCakes Fondant tilbud er opdateret i dag 21-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Fondant guides:

Fandt du ikke det rigtige Fondant blandt de 6 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Fondant:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fondant.dk

Mere med FunCakes:

Er du vild med FunCakes, men Fondant var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra FunCakes: