Du er landet på Fondant.dk, det helt rigtige sted at finde Biogan sukker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Biogan sukker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Biogan Kokospalme Blomster Sukker Ø (500 gr)

Sidste produkt på vores liste er Biogan Kokospalme Blomster Sukker Ø (500 gr) som vi har fundet til 48,95 hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smagfulde sukker er udvundet af kokos palmens blomster.
Den er uraffineret og har en meget lækker og fyldig karamelagtig smag.
Et rent naturprodukt.
Avlerne indsamler det og blomsterne bliver hurtigt forarbejdet.
Massen bliver filtreret, kogt, kryst…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Dyreste Biogan Sukker på listen er Biogan Kokospalme Blomster Sukker Ø (500 gr) fra Helsebixen.dk med en pris på 48.95. Billigste udvalgte Sukker er Biogan Kokospalme Blomster Sukker Ø (500 gr) som du kan købe for 48.95 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Biogan Sukker data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Biogan Sukker tilbud er opdateret i dag 08-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sukker guides:

Fandt du ikke det rigtige Sukker blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sukker: